Rent a Car - Online uw auto huren bij Rent A Car Rent A Car heeft huurwagens voor elk uitstapje en elk budget. Ontdek ons ruime aanbod van 2000 recente wagens, gaande van compacte personenwagens tot ruime monovolumes en luxe wagens. Gaat u op dagtrip met een aantal vrienden? Ontdek dan de minibussen met plaats voor 9 personen. Ook verhuizen wordt een stuk efficiënter met een bestelwagen van Rent A Car.

Rent A Car Reviews

    Onbeschoft

    Na autopech een vervangwagen gekregen. Bij inleveren is de onvriendelijke meneer op zijn buik gaan liggen tot hij een ondiep krasje van een paar cm vond op de wielschijf, waarvoor ik een rekening van 75euro kreeg. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Schade\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" waar ik niets mee te maken had.Kreeg ik opmerkingen over waarom ik niet vroeger de auto kwam inleveren omdat ik er om 16u50 was en moest mij verantwoorden dat ik wel moest gaan werken die dag. De taxi naar mijn eigen garage waar ik recht op had, was er niet dus kon ik maar te voet gaan.

    Inhalig bedrijf

    Na autopech in de ochtend, kreeg ik na 19u in de avond een vervangwagen, en zou die twee dagen mogen gebruiken. Op het formulier stond dat ik hem om 17:51 in één van de punten moest inleveren. Door file vanaf mijn werk geraakte ik er pas om klokslag 18:00, en stelde vast dat alles al donker was terplaatse. Ik betwijfel of er om 17:51 wel nog iemand zou zijn geweest. Ik liet dus toch de auto achter, maar de sleutel bracht ik pas terug bij het openingsuur de dag erop, omdat ik die niet veilig kon achterlaten. Voor die 9 minuten te laat kreeg ik een factuur van meer dan 60 euro. Mijn bezwaar werd weggewuifd, en omdat ik ondertussen niet betaalde, kreeg ik er een verwijlinterest bovenop zodat het uiteindelijk bijna 140 euro werd, met dreigement van in casso bureau als ik niet betaalde binnen drie dagen. Niet bepaald een menselijke aanpak...

Bezoek Rent A Car

Schrijf een review