Europcar België - Autoverhuur: verhuur van auto\'s en bestelwagens. Europcar België stelt u zijn formules voor verhuur van auto\'s en bestelwagens voor. Online reservatie, diensten en promoties voor particuliere en professionele klanten. Het voortdurend uitbreidende netwerk van Europcar komt tegemoet aan al uw mobiliteitsbehoeften met meer dan 10.000 kantoren wereldwijd in ruim 150 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, de Indische Oceaan, Canada, Centraal-Amerika, Mexico, de Caraïben en Pacifisch Azië. U vindt agentschappen van Europcar in alle belangrijke luchthavens en stations en in grote steden en regionale centra.

Europcar Reviews

  Oplichters!!!

  OPLETTEN
  zeer slechte service.

  bende oplichters - onterechte facturen en aanmaningen

  Zeer slechte service.
  Onterechte facturen voor een huurwagen, gevolgd door aanmaningen en dreigementen met advocaten terwijl de wagen niet eens door mij gehuurd werd. Zelfs bewijs van garage en bewijs dat ik niet eens de wagen kon gehuurd hebben wegens verblijf in het buitenland haalden niets uit. Verantwoordelijke Europcar weigerde zelfs tel contact met de rechtsbijstand om tot een oplossing te komen. Hoe arrogant en frauduleus kan een bedrijf zijn?
  Uiteindelijk draait mijn rechtsbijstand op voor de betaling van de factuur van meer dan €300!!!! Opletten. Echte oplichters zijn het. De klant wordt niet eens gehoord.

  Zwakke punten
  Arrogantie. Klant is een nummer. Onterechte facturen. Geen rekening houden met bewijslast dat factuur onterecht is en blijven aanmaningen sturen en tel niet willen oppakken.
  Klantvriendelijkheid een dikke nul. Ik hoop dat veel mensen dit lezen.

  Niet tevreden

  Het is een klote bedrijf als het komt op service heel slecht behandeld terug betalingen heeel lang wachten en bellen telkens en uiteindelijk is het een fout in het systeem en mocht ik mijn geld cash ophalen dacht ok geen probleem gearriveerd zeggen ze ja verantwoordelijke is er niet en we kunnen je nie betalen wat totale bullshit is terwijl het duidelijk op mijn mail stond dat ik die keus had. Nooit meer europcar en echt een afrader voor de mensen om daar u auto te huren klote service en klote bedrijf echt een afrader en spreek uit ervaring!!!

  Sterke punten
  Geen klote bedrijf

  Zwakke punten
  Geen service onrespectvolle personeel moeilijk in terug betaling als het op cash komt

Bezoek Europcar

Schrijf een review