Autoverhuurder Alamo is al ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Al zeker 20 jaar biedt Alamo de mogelijkheid om online een auto te huren en was daarmee een van de eerste online autohuur aanbieder. Deze jarenlange ervaring maakt dat Alamo autoverhuur zich kan onderscheiden van andere autoverhuurders. De medewerkers van de customer service afdeling weten dat persoonlijk contact en snelle service belangrijk is voor de klant. Met bijna 2.000 huurauto locaties wereldwijd biedt Alamo een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als USA / Amerika, Canada, Nederland en Frankrijk Alamo biedt klanten een huurauto tegen een voordelige prijzen, met een optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn. Offerte

Over Alamo

Op de website van Alamo hebben klanten 24 uur per dag de mogelijkheid om een huurauto te reserveren tegen de voordeligste huur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aan kilometers, verzekering, lokale toeslagen en belastingen. Met de No-Risk garantie kopen klanten hun eigen risico volledig af. Alamo autoverhuur zorgt dat haar klanten altijd volledig verzekerd de weg op gaan. Alamo klanten zijn volledig verzekerd voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Daarnaast zijn de lokale BTW en luchthavenbelasting tevens bij de prijs inbegrepen. Let op: In de meeste landen is het wel vereist om een eigen risico te betalen. Dit geldt echter niet voor autohuur in Amerika.


Leeftijd bestuurders

Bij Alamo autoverhuur moet je gemiddeld 21 jaar zijn om een auto te kunnen huren. Echter verschilt de leeftijd om een auto te huren per land, per lokale partner en per autotype. Neem de algemene voorwaarden van Alamo goed door om zeker te weten of er een leeftijdstoeslag is. In alle landen geldt, dat de bestuurders in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs uit het land van herkomst.


Extra toeslagen

Alamo autoverhuur kan extra toeslagen in rekening brengen. Deze extra toeslagen zijn dan voor het extra huren van bijvoorbeeld een een kinderzitje, winterbanden, skimateriaal en drop off kosten. Op sommige bestemmingen kan er daarnaast toeslag gelden voor extra bestuurders. Californië (USA) is een bestemming waar er zeker geen kosten in rekening worden gebracht voor een extra bestuurders. Als je hebt gekozen voor een Alamo Gold of Gold underage pakket, dan hoef je geen extra kosten te betalen voor een extra bestuurder. In dit geval heb je de mogelijkheid om drie extra bestuurders opgeven.


Annulering- en wijzigingskosten

Uiteraard heb je de mogelijkheid om een reservering van een huurauto te wijzigen en/of te annuleren. Je betaalt 35,00 euro als je tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur een reservering annuleert. Vanaf 14 dagen voor aanvangsdatum tot 1 dag voor aanvangsdatum betaal je 47,50 euro. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de autohuur bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom. Tevens zijn de berekende dossierkosten niet terug te vorderen. Daarom zul je ook een gedeelte van het huurbedrag is niet terug krijgen.


Contactgegevens Alamo

Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij de klantenservice van Alamo autoverhuur. Je hebt de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Alamo. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Daarnaast hebben klanten tevens de mogelijkheid om gewoon een e-mail te sturen naar de Alamo klantenservice. De klantenservice streeft er naar om jouw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Telefoonnummers: vanuit Nederland: 030-6930136 vanuit België: 0031-30-6921399 Overige landen: +31-30-6933088


Alamo Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alamo.

Bezoek Alamo

Schrijf een review